perjantai 21. kesäkuuta 2013

Oli juhannus ja kamera piilossa..

Kuten otsikosta voi päätellä kamera jäi mystisesti laukkuun kun juhlittiin juhannusta.. Oon ehkä huonomuistisin mutsi ikinä, tullu vasta raskauden jälkeen :D Oltiin Sampen vanhemmilla grillaa ja ruokaa oli ehkä pikkasen liikaa, jäi ainaki iltapalaa! Oli kyljyksiä, pihviä, vihannesvartaita, uusia perunoita ja fetasalaattia.
Jälkkäriks tein vadelmamutakakkua, siitä on tullu melkein joka viikkonen herkku..

Päikkäreiden jälkeen vaunuissa odotti tämmönen komistus
Innolla oottelen keskiviikon neuvolalääkäri käyntiä, haluun tietää paljonko Lucas on kasvanu :) Ainaki sen verran et alkaa mamman kädet puutuu ku pitkään kantelee toista (salille mars)

Ostin viime kesänä kahvakuulan ennen raskautta siinä toivossa et alkaisin sen kanssa kuntoilee.. Tos olkkarin lattialla se on toiminu pölynkerääjänä, kunnes sen taas alkuviikosta löysin! Pari kyykkäystä kahviksen kanssa ja reidet huutaa apua.


Helppohan mun ois tähän sanoo: "Joo alan säännöllisesti nostelee ja jumppailee", mut tiedän et ihan turhaan ku se kummiski jäis jossain vaiheessa taas unholaan. Innolla oottelen syksyä ja sitä et Sampel alkaa päivätyöt, jos vaikka sitten ;) haha. Hinku salille on kova mut motivaatio hukassa vaikka kattookin tätä etureppua (mahaa), itselleni toistelen "synnytyksestä VASTA 4kk, kyllä se maha siitä katoaa"


Lucas tykkää muumeista ihan hirveesti, tai ainakin nauraa niitä katsoessaan! Muumit tunnari ruotsiksi on tässä perheessä kovasana.

Löysin prismasta puuroa 4kk ikäisille, ihan hemmetin pahan makusta! Vähän mangoa sekaan ja johan maistuu :) Yöt edelleen rikkonaisia, heräillään 2h välein kitisemään ja kolmen jälkeen yöllä 1h välein... herätys aamulla on puol 7 melkein joka aamu, luksusta jos saadaan nukkua seitsemään tai yli :D Mahalleen käännyttiin eilen ihan itse voohoo. Hampaita nada, kuolaa oh yes, sormet suussa kokoajan OI KYLLÄ! ei kelpaa lelut ei tutti, sormet.. Niistä kun on paha päästä eroon mut miten voi estää? Vinkkejä?!


Miten must tuntuu et kirjotan aina Lucaksen nukkumisesta, pitäis varmaa tehä uniblogi erikseen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti