torstai 27. kesäkuuta 2013

4 kuukautta

Yritän kirjottaa puhelimel joten en tiedä miten kuvat tulee yms.
Meillä piti olla tänään 4kk neuvolalääkäri, mut olin kattonu et se oliki eilen joten mentiin eilen turhaan ja tänään uudestaan! Go Emmi go..
Hyvin oli Lucas taas kasvanu 7920g ja 69.5cm, kaikki ok! Hienosti kannatteli päätään ku nosti käsistä ja tarttui leluun (pisti suomeksi suuhun) 


Kun viimeks "kirosin" et toinen kiukuttelee hampaita mut mitään ei näy, niin nyt niitä legoja on jo 2kpl! Tuli peräkkäisinä päivinä :) jos nyt kiroisin ton nukkumisen tuhannen kerran! Nukkuisko ens yön paremmin?!

Eilen työkaveri kävi Miro-pojan kanssa meillä kylässä :) pojilla on 5 päivää ikäeroa, tai oikeestaan Miro syntyi kuukauden etuajassa. Hyvin on kyllä ottanu Lucasta kiinni, ainakin pituudessa! :)


Piti sitä kaverii vähä potkiakkin!
 Mitähän muuta 4kk Lucas osaa hmm..
 - viedä kaiken suuhun
 - ottaa varpaista kiinni
 - kiljua joka tilanteessa
 - pyörähtää selältä mahalleen ja mahalta selälleen
 - nakertaa sormiaan KOKO AJAN!
 - kannatella päätään hienosti
 - pyöriä pitkin asuntoa, löytyi melkein sohvapöydän alta..

Mitäs teidän n.4kk vauvat osaa? :)

2 kommenttia:

  1. Meiän 4 kuukautinen poju oppi just pari päivää sit kääntyy selältä mahallee mut toisin päin ei käänny. Samoin tarttuu esineisiin ja laittaa kaiken suuhun mitä saa käsiinsä. Hän osaa myös hiukan jo "pyöriä akselin ympäri" ollessaan mahallaan. Selällään ollessa potkii itteää jaloilla "ylöspäin" =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidokkaita poikia :) Lucaksellakin koko ajan jalat ylhäällä ja potkii ilmaa! Kädet yhtä rauhattomat, jopa yöllä ku syö nii potkii ja raapii...

      Poista